Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Τι ειναι επιτελους το Δικτυακο Μαρκετινγκ;

Το Δικτυακο μαρκετινγκ εχει αλλαξει την ζωη πολλων ανθρωπων παρολο αυτα δεν εχει γινει απολυτα κατανοητο στους περισσοτερους ανθρωπους.

Δεν προκειται ουσιαστικα για μια ''επιχειρηση προιοντων'' παροτι το εισοδημα σας βασιζεται στα προιοντα που διακινουνται μεσα απο το δικτυο σας.Προκειται για επιχειρηση ανθρωπινων σχεσεων
.Η επιχειρηση εχει αντικειμενο ανθρωπους που βοηθα αλλους ανθρωπους.Ειναι μια επιχειρηση ανθρωπων οχι προιοντων.Βασιζεται στη δημιουργια μακροπροθεσμων επαγγελματικων και διαπροσωπικων σχεσεων και οχι στα προιοντα.Το Δικτυακο Μαρκετινγκ ειναι μια διαδικασια απο την οποια αποκαλυπτετε τι θελουν οι ανθρωποι απο την ζωη τους. Τους δινετε την ευκαρια,να συμμετασχουν σε αυτο το δοκιμασμενο συστημα επιτυχιας με το οποιο θα αποκτησουν αυτα που επιθυμουν.Ειναι μια διαδικασια επιλογης μεταξυ των ανθρωπων για να ανακαλυψετε εκεινους που ψαχνουν εναν καλυτερο τροπο ζωης.

Τι σημαινει Παθητικο Εισοδημα στο Δικτυακο Μαρκετινγκ;

Το εισοδημα απο δικαιωματα το λαμβανουν οι μουσικοι,οι συγγραφεις,οι ηθοποιοι και οι εφευρετες.Ολοι αυτοι αμειβονται κατ'αυτο τον τροπο.Με λιγα λογια συνεχιζουν και παιρνουν χρηματα για τον λογο οτι καποτε στο παρελθον δημιουργησαν μια εμπορευσιμη εργασια. Το εισοδημα απο δικαιωματα ειναι χρηματα που εξακολουθουν να εισρεουν πολυ αργοτερα απο την στιγμη που ολοκληρωσατε την αρχικη σας εργασια. Αυτο είναι το παθητικο εισοδημα.

Ετσι ακριβως και με το Δικτυακο Μαρκετινγκ χιλιαδες ανθρωποι που δεν διαθετουν τα εξαιρετικα ταλεντα ολων αυτων-απολαμβανουν την ζωη τους,εχοντας δημιουργησει περιουσιες με εισοδημα απο δικαιωματα.Γιατι απλα στο παρελθον δημιουργησαν επισης κατι εμπορευσιμο.Ενα δικο τους *δικτυο αγορων το οποιο θα τους αποφερει εφ’ορου ζωης εισοδηματα από δικαιωματα(παθητικο εισοδημα).*(θα σας εξηγησω στην επομενη μου αναφορα μου πως δημιουργειται ενα δικτυο αγορων).
Τ ο Δικτυακο Μαρκετινγκ θα σας δειξει τον τροπο με τον οποιο θα κερδισετε περισσοτερα χρηματα -ισως πολυ περισσοτερα χρηματα.Και το σημαντικοτερο,θα σας δειξει πως θα αποκτησετε τον χρονο που επιθυμειτε και αξιζετε ωστε να χαρειτε ουσιαστικα τα χρηματα που κερδισατε οπως εσεις και με οποιους εσεις θελετε.θα μαθετε πως να πολλαπλασιαζετε τον χρονο σας.Θα μαθετε πως να δημιουργησετε ενα σημαντικο εισοδημα απο δικαιωματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου